Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 12:29 - Туризъм в околността на Белоградчик. Стакевските къщи.
Автор: stakevtsi Категория: Туризъм   
Прочетен: 3265 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.11.2013 09:40


Комплексът "Стакевските къщи" предлага нощувки и туристически атрацкии, насочени към Белоградчик и неговите околности. Атракциите, маршрутите и разходките са разгледани в други публикации, а настоящата е насочена към запознаване с къщите.

Комплексът се състои от три къщи: Марината, Анината и Берчината къща.

Марината къща
image
image
image

Марината къща разполага с две стаи, като в едната има две единични легла, а в другата - двойно легло и две единични ъглови легла. Разполага с кухня, баня и тоалетна, напълно обзаведени. Към къщата има и друга постройка, състояща се от четири стаи-по две на етаж и санитарен възел.На първия етаж са две стаи с по две единични легла,а на втория една стая с две единични легла и една стая с едно двойно легло и диван.

На гърба на къщата с изглед към реката има навес с външно барбекю и маса за около 10 души. Къщата е напълно подходяща за почивка и семейни ваканции през всеки годишен сезон. От нея се открива забележителна панорамна гледка към Стакевския Балкан, а непосредствено до оградата минава река Стакевска.Цената за нощувка е 20 лв. на човек (минимум 60 за цялата къща) за летния сезон и 25 лв.за зимния сезон.

По-подробна информация за Марината къща можете да намерите ТУК.

Анината къща

image
image
image
Къщата е пригодена за 11 души. Разполага с пет стаи. Две от тях са със спални, третата е с едно единично легло, четвъртата е с две единични легла, а петата - с едно двойно легло и един разтегателен двоен диван. Разполага с напълно оборудвана вътрешна кухня, лятна кухня с навес и барбекю с подсигурени дърва, два санитарни възела, сателитна телевизия. Къщата е напълно подходяща за почивки и семейни ваканции през всеки годишен сезон. Цената за нощувка е 20 лв. на човек за летния сезон и 25 лв. за зимния сезон.

По-подробна информация за Анината къща можете да намерите ТУК.

Берчината къща
image
image
image
Къщата е пригодена за 10 души. Разполага с четири стаи. Две от тях са със двойни легла, а другите две са с едно двойно легло и един разтегателен фотьойл. Разполага още с напълно оборудвана кухня, барбекю с подсигурени дърва, сателитна телевизия  и общ санитарен възел. Къщата е напълно подходяща за почивка и семейни ваканции през всеки годишен сезон. Цената за нощувка е 20 лв. на човек за лентия сезон и 25 лв.за зимния сезон.

По-подробна информация за Берчината къща можете да намерите ТУК.

Къщите са много приятни, отделени от ненужната суета на света и предлагат голям простор за пълна почивка. Те дават изгледи към дивата природа на Стакевския Балкан и досег с пълната му благодат. 
Стакевските къщи създават всички необходими възможности, а останалото е въпрос само на предпочитания и въображение.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stakevtsi
Категория: Туризъм
Прочетен: 35163
Постинги: 15
Коментари: 0
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930